کیهان: در امریکا دلار کوپنی شد!
تیتر کیهان:
وضعیت وخیم اقتصادی اروپا در پی افزایش قیمت دلار
آل سعود گفت ما دیگر نمی توانیم دلار بخریم از بس گران است.
در امریکا دلار کوپنی میشود.
صف های طویل امریکایی ها جلوی صرافی ها برای خرید دلار.
در جلسه ای که در خدمت حضرت آقا بودیم یکی از عوامل آل سعود که سردبیر روزنامه زنجیره ای بود و سوابقی در فتنه ۸۸ داشت و سردار سلیمانی را هم شهید کرده بود و از طراحان حمله داعشی به شاهچراغ و مشاور صدام در جنگ تحمیلی و شکنجه گر ساواک نیز بود از مقام معظم پرسید: حضرتعالی مطلعید که دلار شده ۴۴ هزار تومان؟
حضرت آقا فرمود: اینها خبرهایی است که رسانه های دژمن به دروغ مطرح می کنند تا سرود سلام فرمانده به حاشیه برود. نظام ما اقتدار دارد و ما در همه زمینه ها بحمدالله رکورد زدیم، دلار هم همینطور.
سپس حضرت آقا رو کرد به برادران محافظ و چشمکی زد. آنها منظور آقا را فهمیدند و آن سردبیر بی بصیرت را با چک و لگد به جایی بردند تا اعتراف تلویزیونی اش پخش شود تا مردم بفهمند دلار گران نیست و اگر هم گران است تقصیر آل سعود و سلطنت طلبها و رضا خان است.
برای امتیاز دهی به این مطلب، لطفا وارد شوید: برای ورود کلیک کنید