کجای کار هستی‌ ایرانی که سپاه هسته‌های خفته برای استفاده علیه منافع غرب در آفریقا در اختیار دارد‎

منبع این خبر العربیه بوده و اینطور می‌‌گوید که: گزارش‌های تحقیقاتی نشان می‌دهد، سپاه پاسداران ایران در شماری از کشورهای جنوب صحرای آفریقا، «هسته‌هایی خفته» برای استفاده علیه منافع غرب در این مناطق در اختیار دارد.

ایران از نفوذ در چندین پایتخت عربی برخوردار بوده و شبکه‌های جاسوسی آن در کشورهای اروپایی از جمله بلژیک و فرانسه و نیز هسته‌هائی دیگر در آمریکای شمالی و جنوبی، شناسائی شده‌اند وعرصه آفریقا نیز از این نوع فعالیت‌های ایران، دور نمانده است.

کارشناسان امور آفریقا، ایجاد هسته‌های خفته سپاه پاسداران در کشورهای جنوب صحرای بزرگ را رصد کرده‌اند که هدف از این طرح، تبدیل این کشورها به میدان نبرد علیه دشمنان منطقه‌ای و بین‌المللی ایران است.

هدف سپاه از ایجاد این شبکه‌ها، حمله به اهداف آمریکایی و اروپایی، مانند سفارتخانه‌ها، پایگاه‌های نظامی خارجی و کارمندان خارجی است.

به گفته مسئولان بریتانیایی در ماه آوریل گذشته، شبکه‌ای در چاد و جمهوری آفریقای مرکزی شناسائی شد که اعضای آن در اردوگاه‌هایی در ایران آموزش دیده‌اند.

پیش از آن در سال ۲۰۱۵، شبکه‌ای متشکل از دو ایرانی و اشخاصی اهل کنیا، شناسائی شد که بمب‌گذاری‌های نایروبی را سازمان‌دهی کرده بود.

مراکز تحقیقاتی اعلام کردند ایران میلیاردها دلار را در آفریقا در قالب خدمات اجتماعی رایگان مانند بیمارستان‌ها، یتیم‌خانه ها و مدارس مذهبی هزینه کرده تا بتواند کنترل خود را بر منطقه‌ای گسترش دهد که هزاران کیلومتر از آن فاصله دارد.

حواست باشد ایرانی که رسالت رسمی سپاه پاسداران ایران از زمان تأسیس، حمایت از رژیم در داخل و خارج از کشور و جلوگیری از دخالت بیگانگان است، اما در عمل این نقش به گسترش بازوهای ایران در خارج از مرزهای آن تبدیل شده است.

تا کی اینها آبروی ایرانیان را در دنیا می‌‌خواهند بریزند؟ آیا وقتِ همبستگی‌ و شورش علیه نظام ولایت وقیح نرسیده است؟

به اشتراک بگذارید:
0 0 رای
ارزیابی این پست
2 نظر
قدیمی ترین
تازه ترین پر رای ترین
بازخوردهای درون متنی
همه نظرها