چرا بودن و نبودن ترامپ مهم است
وقتی ما از ترامپ طرفداری می کنیم و آرزو می کنیم که او چهار سال دیگر در قدرت باقی بماند مورد انتقاد چند طرز تفکر مختلف قرار می گیریم که بطور خلاصه به آنها اشاره می کنیم:
1- عده ای هستند که در پیروزی جو بایدن و تیم همراهش منافع مسقیم یا غیر مستقیم دارند. این گروه به ما برچسب ترامپیست یا عاشق ترامپ و غیره می زنند. بعنوان مثال وابسته گان جمهوری اسلامی، اصلاح طلبان، فاند بگیران و لابیست ها طرفدار شدید بایدن هستند و ما را دشمن دمکراسی و صلح می دانند.
خب، تکلیف ما با اینها مشخص است. آنها بخاطر منافع خودشان تلاش می کنند و ما هم در جبهه مقابل آنها قرار داریم اما تفاوت ما با آنها در این است که ما در گرایش سیاسی خودمان دنبال منافع مادی نیستیم بلکه دارای یک سری علاقه و گرایش به میهن خویش ایران (همچنین در بعدی وسیع تر ارزشهای انسانی) هستیم که ما را به این سو جذب کرده است.
2- گروه دوم کسانی هستند که می گویند دل بستن به ترامپ اشتباه است چون ترامپ اهل جنگ نیست. اهل برخورد با رژیم نیست. قصد براندازی ندارد و همانگونه که با طالبان کنار آمد با آخوندها نیز کنار خواهد آمد.
خوشبختانه حرفهای این دسته از منتقدین از سر دلسوزی است. نگرانی این دوستان بجاست و جای تامل دارد. هیچ کشوری “مفتکی” کاری برای ما نخواهد کرد. حرف این دوستان این است که وقتی بایدن و ترامپ هیچکدام دنبال برخورد با رژیم نیستند برای ما چه فرقی می کند که چه کسی در کاخ سفید باشد؟ بقول معروف دیگی که برای ما نجوشد بگذار کله آخوند بجوشد!
3- گروه سوم کسانی هستند که اطلاعات و دانش سیاسی ندارند و توسط رسانه ها شستشوی مغزی شده اند. اینها باور کرده اند که جورج فلوید زیر زانوی دونالد ترامپ کشته شد. از نظر اینها ترامپ ضد زن و نژادپرست و مغرور و بیسواد است. این دسته از افراد ممکن است در میان دوستان و اطرافیان ما باشند. بحث کردن با اینها بیفایده است. اینها منتظرند بایدن بیاید و دلار ارزان بشود و برجام زنده شود و دوباره همان بساط بریز و بپاش سابق برقرار شود. بقول معروف تغاری بکشند ماستی بریزد، جهان گردد به کام ماست لیسان.
اما من ماجرا را طوری دیگر و از زاویه دیگری نگاه می کنم. ترامپ ممکن است دنبال معامله با آخوندها باشد و ممکن است علیرغم خواسته اش که همیشه از جنگ فرار می کند ناچارا وارد یک برخورد نظامی محدود مثل کشتن قاسم سلیمانی بشود. اینها را ما بخوبی می دانیم. همچنین میدانیم که نه ترامپ به ما تعهدی داده که برایمان رژیم چنج کند و نه ما انتظار چنین کاری را از او داریم.
حقیقت اینکه ما طرفدار ترامپ هستیم این است که از پیامدها و خطرات روی کار آمدن طرف مقابل یعنی اتحاد سرخ و سیاه وحشت داریم. از نظر من تیم جو بایدن یک باند خطرناک است که اصلا و ابدا نباید با تیم دوره باراک اوباما مقایسه کرد. زیرا فضای دو قطبی امریکا نسبت به دوره اوباما بسیار فرق کرده است. سیاستهای ترامپ میانه روتر بودند. در حالی که اینها آشکارا اعلام کرده اند که میخواهند تمام اقدامات و تصمیمات ترامپ را در همان یکی دو هفته اول باطل کنند. برای اینکه بفهمیم روی کار آمدن بایدن چه خطرات مهمی را متوجه ما ایرانی ها خواهد کرد کافی است نگاهی به افراد فاسدی که در اطراف او قرار دارند بیاندازیم و به برنامه ها و وعده های آنها در صورت روی کار آمدن و بقدرت رسیدن دقت کنیم.
جو بایدن اگر به قدرت برسد، شما فقط با یک پیرمرد 78 ساله ریقو طرف نیستید بلکه لشگری از چپ های افراطی و کراواتی های طرفدار فلسطین و حماس و حزب الله و سپاه قدس طرفید. شما جواد ظریف و نوچه هایش در کاخ سفید طرفید. با آمدن بایدن، افرادی مثل حسین موسویان که متهم در ترور میکونوس هست پایشان به کاخ سفید و وزارت خارجه باز خواهد شد و طرف مشورت مقامات و کارشناسان امریکایی قرار خواهند گرفت.
حالا ممکن است بگوید: خب به درک! بگذار این افراد فاسد و تروریست بروند توی کاخ سفید، به ما چه ربطی دارد؟
اتفاقا خیلی هم ربط دارد. یادتان هست ماجرای بازگرداندن آن دانشمند هسته ای ایرانی در دوره اوباما؟ یادتان هست چگونه او را که به امریکا پناهنده شده بود را بخاطر لاس زدن با جمهوری اسلامی و در مقابل آزاد کردن کوهنوردان امریکایی فروختند؟
بدیهی است که اگر در کاخ سفید، دوستاران و وابستگان رژیم جنایتکار به قدرت برسند ایرانیان چه در داخل و چه در خارج صدمات زیادی خواهند دید. در آنصورت نه تنها باید قید تغییر رژیم و حمایت از جنبش های مردم ایران را از سر به در کنیم بلکه باید مواظب باشیم اطلاعات شخصی مخالفان رژیم درخارج کشور به سازمان های امنیتی سپاه داده نشود.
بگذارید یک مثال بسیار ساده و پیش پا افتاده را بزنم. جک دروسی، مدیر و صاحب توئیتر رابطه دوستی نامشخصی با عوامل امنیتی رژیم دارد. او از میان این همه کاربر فرهیحته و مشهور ایرانی، اشخاصی معلو مالحالی مثل جواد ظریف، تریتا پارسی و نگار مرتضوی و حسین درخشان را فالو می کند. چند وقت پیش یک کاربر با نام مستعار دست به افشاگری علیه چند تن از وابسته گان رژیم از جمله نگار مرتضوی و حسین درخشان زد که بعد از تهدید نگار مرتضوی معلوم نیست چه بلایی بر سر آن کاربر بدبخت در داخل کشور آمد.
حالا اون لجنهايى كه ميگفتن براندازى به ترامپ ربط نداره، آره شما نادونهاى احمق كه به بايدن راى داديد و يا براش تبليغ كرديد، شما كودنهايى كه ميگفتيد با بايدن هم ميشه جمهورى اسلامىِ قاتل رو برانداخت، الان به جاى يكدونه نگار مرتضوى، بايد با ١٠ تا نگار مرتضوى بجنگيد. شما كودنهاى تاريخ pic.twitter.com/RyySi3XMua
— BaHaRaN (@ForSyteSaga2013) November 7, 2020
اگر جمهوری اسلامی در کاخ سفید افرادی را داشته باشد که پشتیبان و دوستدار آخوندها باشند، بدون شک دودش مستقیما به چشم همه ما خواهد رفت. کافی است وزارت اطلاعات اراده کند که مثلا فلان چهره اپوزیسیون را در امریکا ترور کند. خیلی راحت می توانند این کار را با مقامات امریکا هماهنگ کنند. همانگونه که ترورهای مشابهی را در آلمان در زمانی که با آنها دل و قلوه میدادند انجام میدادند.
خلاصه اینکه اهمیت بودن و نبودن ترامپ به این ربطی ندارد که او آدم خوبی است یا بد، نژادپرست است و یا ضد زن، ماسک می زند و یا خیر… اینها در مقابل خطری ویرانگری که حامیان حزب الله و اسلامگراها می توانند بر سر ما بیاورند هیچ است. دیگر مهم نیست کسی ما را عاشق ترامپ بداند یا خیر. آرزو می کنیم کار به آنجا نکشد که بسیجی ها و پاسدارها و آقازاده ها در کاخ سفید صدای مردم ایران را خفه کنند و چهره رژیم اسلامی را در رسانه ها بزک کنند.
برای امتیاز دهی به این مطلب، لطفا وارد شوید: برای ورود کلیک کنید