وقتی آخوندها جفت شش می آورند

آقای دکتر رضا تقی زاده در توئیتی نوشت:

رابرت مالی نامزد نمایندگی ویژه امور ایران در وزارت خارجه آمریکا جایزه بزرگ بایدن به جمهوری اسلامی است؛ معمار به قدرت رسیدن اخوان مسلمین در مصر،حامی گفتگو با حماس، یهودی چپگرای منتقد اسرائیل، طرف گفتگو با ظریف که خانواده او را رییس جمهور فرانسه به اتهام ضدیت با اسرائیل اخراج کرد.

بنظرم آقای رضا تقی زاده از معدود تحلیل گران باسوادی است که اوضاع جهانی را روشن تر و درست تر می بیند. ایشان در توئیت دیگری نوشت:

مناسبات دولت بایدن با حکومت خامنه ای بشکه لجنی است زیر لایه نازکی از عسل!

زمانی که باند تبهکار دمکراتهای افراطی با همدستی رسانه های چپگرا، در انتخابات امریکا تقلب کردند و پرزیدنت ترامپ را برکنار کردند، برای من بسیار روشن بود که چه تیم لجن و کثافتی به کاخ سفید خواهند آمد. بارها گفته بودم که این تیم بسیار چپ گرا تر از کابینه اوباماست. پشت سر کابینه بایدن موسسات و افرادی قرار دارند که ایدئولوژی های خطرناکی برای جهان دارند. مانند جورج سوروس، برنی سندرز، الکساندرا اوکازیو کورتز، ایلهان عمر و …

از نظر این افراد حمایت از حکومتهای های تبهکارهمچون چین، جمهوری اسلامی و ونزوئلا نه تنها بد نیست بلکه با چنین حکومتهایی همذات پنداری شدیدی دارند. من میدانستم که آمدن تیم جو بایدن به کاخ سفید در واقع یک جفت شش برای آخوندهاست. شوربختانه رژیم اسلامی که در دوران ترامپ به ذلت و خواری افتاده بود و حتی قادر نبود پول برای مزدورانش به عراق و سوریه و لبنان بفرستد، با آمدن اسلیپی جو به صحنه قدرت، جان تازه ای خواهند گرفت و در واقع در کاخ سفید شریک و حامی قدرتمندی پیدا خواهند کرد.

من به حرفها و تحلیل های تحلیلگران ایرانی که در رسانه مرتب می گویند بایدن رأیس جمهور امریکاست و به فکر منافع امریکا خواهد بود و به این راحتی تحریم ها را برنخواهد برداشت باور ندارم. اینها دارند الکی به مردم امید واهی میدهند. واقعیت این است که اوضاع خرابتر از این حرفهاست. دمکراتهای افراطی ممکن است در ظاهر حرفهایی بزنند که وانمود کنند در برابر رژیم های تروریستی مقاوم و سرسخت هستند اما ما نباید فریب چنین ادعاهایی را بخوریم زیرا دمکراتها همواره در پشت صحنه کار می کنند و اگر در ظاهر نتوانند به آخوندها کمک رسانی کنند قطعا پنهانی به آنها پول و امکانات خواهند رساند.

بنظر میرسد با تسلط دمکراتها بر کاخ سفید، رژیم آخوندها از حالت ورشکستگی و کما بیرون خواهد آمد و عمر ننگین اش طولانی تر خواهد شد. اگر میخواهید تصویر کاملی از اوضاع کنونی را داشته باشید باید فرض کنید که کاخ سفید افتاده دست باند جواد ظریف و نایاکی های مزدور و حرامزاده. با نگاهی به خبرهایی که این روزها از واشنگتن میرسد این باور را تقویت می کند که آخوندها شریک خوبی در کاخ سفید دارند.

اکنون با این وضعیت اسفناک، تکلیف ما مخالفان رژیم چیست؟ آیا ناامیدی فایده دارد؟ مسلما خیر

آیا الکی شعار دادن فایده دارد؟ یقینا خیر

سکوت و قهر کردن ما فضا را برای این رژیم و ماله کشانش و همکاران فاسد دمکراتشان در خارج بازتر می کند و کار آنها را ساده تر می کند.  کاری که از دست ما بر می آید اطلاع رسانی به داخل و خارج است تا این ماهیت این رژیم پلید آشکارتر بشود بطوریکه حمایت از این رژیم تبعات منفی برای دولتها و احزاب و افراد داشته باشد. مثلا روی تروریستی بودن این رژیم باید تاکید کنیم و حامیان آنرا حامیان تروریستها جا بیاندازیم. باید هزینه همکاری با این رژیم را بالا برد همانطور که کسانی که از حکومتهای آپارتاید یا فاشیسم حمایت میکردند مورد شماتت و سرزنش افکار عمومی قرار گرفتند.

وظیفه رسانه های مستقل این است که خبرهایی که رسانه های رسمی و وابسته به مافیای قدرت پوشش نمیدهند را اطلاع مخاطب برسانند.

به اشتراک بگذارید:
0 0 رای
ارزیابی این پست
3 نظر
قدیمی ترین
تازه ترین پر رای ترین
بازخوردهای درون متنی
همه نظرها