همیاران حکومت تروریستی آخوندی در امریکا (۴)

چندی پیش عده ای از ایرانیان از دولت امریکا درخواست کردند سازمان لابی جمهوری اسلامی را بخاطر نقض قوانین لابیگری تحت تعقیب قرار دهد. بلافاصله نایاک و باند مخوف لابی گری رژیم در امریکا دست به کار شد و نامه ای را به طرفداری از خودش تنظیم کرد و به امضای سازمان های و موسسات بظاهر خیریه امریکایی رساند.

در میان لیست موسساتی که آن تایید نامه را امضا کردند نام دو موسسه به چشم میخورد. یکی موسسه چپ افراطی و فاشیستی پینک کد است و دیگری بنیاد زکات در امریکا

درقسمتهای قبلی درباره پینک کد مختصری نوشتیم و اکنون اشاره ای به بنیاد زکات آمریکا بکنیم:

این مؤسسه در سال ۲۰۰۱ در ایالات متحده ساخته شده است و رئیس آن، حسن ارسلان و مدیر اجرایی آن خلیل دمیر از شهروندان ترکیه هستند.

موسسات خیریه در جهان اسلام مدتهاست که در کنار اهداف خیرخواهانه و اجتماعی، کارکرد سیاسی هم دارند. بخشی از هزینه جنگ در افغانستان علیه ارتش سرخ توسط مسلمانان و اعرابی تأمین شد که کمک به جهاد علیه کمونیست‌های سرخ را جهاد مالی در راه دین می‌دانستند.

همین موج کمک‌های مالی، بعد‌ها در راه تأمین هزینه‌های شبکه القاعده و دیگر گروه‌های تروریستی و نیز اشاعه افکار مذهبی خاص مورد استفاده قرار گرفت. تأمین مالی فعالیت‌های سیاسی و حتی تروریستی در سایه باورهای مذهبی به موج اخیر رخدادهای کشورهای عربی نیز کشیده شد. بسیاری از کشور‌ها و گروه‌های اسلامی تلاش کردند با صرف هزینه‌های مالی و کمک به آسیب‌دیدگان از جنگ‌ها برای خود اعتبار معنوی و نفوذ سیاسی کسب کنند. حتی در مواردی تأمین هزینه حملات انتحاری نیز به مسابقه کسب رضایت خدا ! گذاشته شد.

درآمد سالیانه این موسسه بیش از 4 میلیون دلار است.

منبع

این بنیاد باصطلاح خیریه که اصولا نباید در کار سیاسی دخالت کند، تبدیل به کانونی برای لابیگری شده است. این موسسه هر ساله در ماه رمضان به نمایندگان کنگره و سناتورها و حتی کارکنان کاخ سفید افطاری می دهد. ایلهان عمر نماینده افراطی و پرحاشیه کنگره هم روابط تنگاتنگی با موسسه زکات دارد و در فصل انتخابات این موسسه از او حمایت مالی می کند:

در تصویر بالا ایلهان عمر را می بینید که از طرف موسسه زکات در حال انجام حرکات نمایشی تقسیم ارزاق به مستمندان است

در پایان بد نیست به وضعیت نابسامان مقررات و قوانین حمایتی کشورهای غربی از موسسات ظاهرا غیر انتفاعی و خیریه بیاندازیم تا دریابیم چگونه در خاک امریکا پولهایی که باید صرف مالیات میشد توسط اینگونه موسسات جذب میشود و مقداری از آن صرف کمک به مردم فقیر میشود (البته برای ظاهر سازی و بسته نشدن محل کاسبی) و بقیه صرف امریکاستیزی میگردد.

در امریکا و خیلی از کشورهای غربی، مردم برای کاهش مالیات سالیانه خود، مبالغی را به موسسات خیریه میدهند و رسید آنرا به دولت نشان میدهند تا از مبلغ بدهی مالیاتی خود کسر گردد. همین قانون حمایتی باعث شده تا عده ای سودجو تحت عناوین مختلف موسسات غیرانتفاعی تشکیل بدهند مثل ” اندیشکده صلح در خاورمیانه”، “بنیاد دوری از جنگ، ” موسسه مبارزه با اسلام هراسی آتلانیک” و غیره تا بدینوسیله هم خود و خانواده شان از کارکردن معاف میشوند (چون خودشان در موسسه خودشان کار می کنند و حقوق های قلمبه برای خود وضع می کنند) و هم اینکه در امور سیاسی داخلی و خارجی امریکا دخالت می کنند و حتی گروههای لابی رژیم های واپسگرا را نیز تقویت می کنند.

به اشتراک بگذارید:
0 0 رای
ارزیابی این پست
3 نظر
قدیمی ترین
تازه ترین پر رای ترین
بازخوردهای درون متنی
همه نظرها