همیاران حکومت تروریستی آخوندی در امریکا(۳)
به باور برخی افراد مثل هوشنگ امیر احمدی و حسن داعی، تشکیلات نایاک توسط جواد ظریف و صادق خرازی تاسیس شد. زمانی که او نماینده جمهوری اسلامی در سازمان ملل بود. در دوران اوباما این گروه بیش از شس بار به کاخ سفید دعوت شدند و مورد مشورت قرار گرفتند. بعد از اعتراضات مردم ایران در دی ماه و آبان ماه بدلیل تندتر شدن فضای سیاسی علیه رژیم و حامیانش، لابی های رژیم در امریکا هر روز منزوی تر و مطرودتر می شدند بطوریکه برچسب نایاکی به افراد سبب بی آبرویی آنان میشد.
ضمنا نایاک متهم به ارتکاب نقض مقررات و قوانین لابیگری و همچنین جرایم مالی در امریکا نیز شده بود و هر آن امکان میرفت پرونده های حقوقی علیه افراد این تشکیلات وابسته به رژیم تروریستی به جریان بیفتد.
به همین خاطر و شاید به دلایل بزرگتر، حامیان ؤزیم تروریستی به فکر تاسیس تشکیلات جدید و متفاوتی افتادند. آنها موسسه جدیدی راه انداختند به نام The Quincy Institute
این سازمان با سرمایه جورج سوروس و چارلز کوک بنیان نهاده شد. تریتا پارسی از نایاک استعفا داد و یکراست رفت به این تشکیلات جدید و شد معاون مدیر اجرایی کویینسی!
در وبسایت این سازمان آمده است:
مؤسسه کشورداری مسئولانه کویینسی Quincy Institute for Responsible Statecraft اندیشکده آمریکایی تأسیس شده در سال ۲۰۱۹ محل : واشنگتن دی سی ایالات متحده بودجه اولیه این موسسه ؛ شامل نیم میلیون دلار ازبنیاد سوروس (جرج سوروس) و بنیاد کوک (چارلز جی. کوک) است.
موسسان اندیشکده کویینسی عبارتند از:
• اندرو بیسیوچ، رئیس
• ایلای کلیفتن ، مشاور ارشد ،مسئول امور اداری
• سوزن دیمگیو، رئیس هیئت مدیره
• تریتا پارسی، نایب رئیس اجرایی
• استیون ورتهایم، هماهنگ کننده
تمرکز این اندیشکده ، سمت و سو دادن تفکر آمریکایی و بخصوص جوامع غربی است که با استفاده از رسانه ها و دانشگاهها افراد به اصطلاح متفکر و دارای تریبون مغز آنان را شستشو داده و اینکه آمریکا نباید در مقابل حرکت های گروه های تروریستی و نیابتی در خاورمیانه و جهان واکنش نشان دهد، نباید از اسرائیل حمایت کند و با چین و روسیه رقابت کند. حامیان اندیشکده کویینسی ، دموکرات ، چپ و گروه های محافظه کار در ایالات متحده هستند که تقریبا تمامی آنان در دهه گذشته لابی جمهوری اسلامی در ایالات متحده را رهبری کرده و با نفوذ خود به همراه نایاک و تریتا پارسی راه جمهوری اسلامی در ایالات متحده را هموار کردند.
با راه اندازی تشکیلات کوینتسی، همه مهره هایی که در نایاک فعالیت میکردند به این سازمان کوچ کردند که در آینده به معرفی تعدادی از آنها خواهیم پرداخت. اما در اینجا بد نیست فقط یکنفر نفر از اعضای موثر این اندیشکده را معرفی کنیم که هم از موسسین کوینسی بوده و هم در رسانه های امریکا از او بعنوان تحلیل گر دیپلماسی نام می برند:
– سوزان دی مگیو یکی از بزرگترین حامیان نایاک و از مؤسسین کویینسی است . دی مگیو بارها به ایران و کره شمالی سفر کرده است . گزارشات زیادی از دیدار او با رهبر کره شمالی : کیم جونگ اون – و آخوندها در ایالات متحده ثبت شده است اما هیچوقت بطور رسمی منتشر نشده است . حضور دی مگیو در مذاکرات هسته ای ایالات متحده و جمهوری اسلامی ( برجام ) در رأس اتاق فکر این قرارداد از این رو حائز اهمیت است که او بیشتر از جیک سالیوان و دیگر اعضای هیئت آمریکا علاقه داشت که این قرارداد هرچه سریعتر به امضأ طرفین برسد و رسمیت پیدا کند .
سوزان دی مگیو شاید بارها به ایران سفر کرده است و با مقامات بلند پایه ایران رسما ملاقات داشته است . اکثر رسانه های ایران از او و نظرات او مینویسند و مقالات او در مطبوعات چاپ میشود. حال با ریاست او در اندیشکده کویینسی بیشتر به اهمیت این اتاق فکر پی میبریم. دوستی او با رابرت مالی (نماینده ویژه امریکا در امور ایران) و جواد ظریف عمق نفوذ جمهوری اسلامی در موضع گیری های وزارت خارجه امریکا در قبال مردم ایران را آشکار می کند
اگر بخواهیم خلاصه کنیم، پشت تصمیمات وزارتخارجه امریکا در قبال ایران، موسسه یا اندیشکده کوینسی است. رابرت مالی و آرین طباطبائی را اینها به مقام بالا در وزارتخارجه رساندند.
اینجاست که فرق ترامپ با تیم فاسد بایدن مشخص میشود. اینکه عده ای می گویند ترامپ هم میخواست با آخوندها معامله کند بنابراین فرقی با بایدن نداشت سخن بیهوده ای است. دوران ترامپ لااقل این خوبی را برای مردم ما داشت که چنین مارمولک هایی پای شان از وزارتخارجه و کاخ سفید قطع شده بود ولی با آمدن بایدن، اینها همه کاره شده اند.
منابع:
برای امتیاز دهی به این مطلب، لطفا وارد شوید: برای ورود کلیک کنید