همیاران حکومت تروریستی آخوندی در امریکا(۱)

باربارا اسلاوین

منبع: توییتر

لیسانس هنر در رشته زبان روسی و ادبیات از دانشگاه هاروارد ژورنالیست ، نویسنده مدیر مبتکر بخش ایران در شورای آتلانتیک
معاون سردبیر سابق واشنگتن پست
مدیر دفتر تحریریه ال مانیتور
کارشناس و مفسر مسائل خاورمیانه و ایران حامی سیاسی /اجتماعی /استراتژیکی نایاک
 
باربارا اسلاوین یکی از شناخته شده ترین مفسر سیاسی در مورد مسائل خاورمیانه ‌مشخصا ایران است . او سابقه نوشتن مقاله و مصاحبه در شناخته شده ترین رسانه ها و مطبوعات ایالات متحده ، از جمله ؛ واشنگتن پست ، یو اس ای تودی ، نیویورک تایمز و لس آنجلس تایمز را در کارنامه خود دارد.
 
اسلاوین مدیر بخش ایران در شورای آتلانتیک است (شوربختانه ). شورای آتلانتیک واقع در واشنگتن دی سی : یک اندیشکده آمریکایی در حوزه روابط بین‌الملل است. این شورا در سال ۱۹۶۱ تشکیل شده است و انجمنی برای رهبران بین‌المللی سیاسی، تجاری و فکری ارائه می‌کند. او مقالات بسیاری در مورد جمهوری اسلامی و مردم ایران در مطبوعات و رسانه های خبری مختلف نوشته است . همچنین چند کتاب در مورد جمهوری اسلامی که مهم ترین و معروف ترین آنها ؛ ” دوستان تلخ، دشمنان صميمی : ايران، آمريكا و مسير پيچيده به سمت تقابل ” است .
 
اسلاوین بارها به ایران سفر کرده است و با مقامات بلند پایه جمهوری اسلامی دیدار داشته است. او در جریان سفر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق جمهوری اسلامی به نیویورک با او مصاحبه ای داشته است که بعدتر ؛دفتر احمدی نژاد هرگونه مصاحبه و گفتگو با ال مانیتور و مشخصا اسلاوین را رد کرد.
 
المانیتور رسانه‌ای است که از فوریه ۲۰۱۲ توسط یکی از عرب‌های ساکن ایالات متحده :جمال دنیل در واشینگتن دی سی ، با محوریت مسائل خاورمیانه و مشخصا کشورهای حوزه خلیج فارس و ایران آغاز به کار کرد .
اسلاوین با تفکر چپ تقریبا همان سناریوی تکراری یک ژورنالیست روشنفکر و متفکر را پیاده کرده و گاهی به میانه روی و گاهی به بی طرفی سیاسی و دادخواهی رفته و خود را طرفدار عدالت و ثبات در منطقه خاورمیانه مینامد . او در کنار هاله اسفندیاری در شورای آتلانتیک همواره به نایاک کمک کرده است. باربارا اسلاوین ، از همان ابتدای شکل گیری نایاک در کنار #تریتا_پارسی بوده و مشاوره های او در زمینه شکل گیری این شورای وابسته به جمهوری اسلامی بسیار مهم و کارساز بوده است. تریتا پارسی بارها از اسلاوین و زحمات او تشکر کرده است و او را استاد خود در زمینه سیاست نامیده است
 
رسانه ها و مطبوعات در ایالات متحده بسیار بسیار مهم هستند و نقش کلیدی در میان مردم و سیاستمداران ایفا میکنند، همانطور که میدانیم مقاله ها و نوشته های سیاسی در واشنگتن پست و نیویورک تایمز از اهمیت بالای سیاسی برخوردار بوده و اسلاوین در اکثر این رسانه ها مصاحبه داشته است. شناخت باربارا اسلاوین از ایران بعد از چندین سفر متعدد بیشتر و بیشتر شد و ملاقات های او پشت درهای بسته هنوز جای پرسش دارد. با استناد به مقاله های او در جریان مذاکرات هسته ای جمهوری اسلامی و ایالات متحده نیز به تیم جان کری و مشخصا بن رودز نکته های کلیدی بیان کرده است.
نحوه سخنرانی در کنفرانس های خبری و سمینارها در ایالات متحده به عنوان یک موسسه نو پا بسیار مهم است که مشاوره های باربارا اسلاوین و نهال طوسی به #نایاک در ابتدای شکل گیری ، کمک بزرگی کرده است.در طول بیش از بک دهه حضور رسمی نایاک این شورا هم اکنون صدای جامعه ایرانی در آمریکا است .
 
اسلاوین بارها در انتقاد از اپوزیسیون خارج از ایران مقاله نوشته و مصاحبه انجام داده است و مشخصا به شخص شاهزاده رضا پهلوی حمله کرده است و ایشان را سزاوار رهبری مردم ایران ندانسته است.اینگونه حملات و انتقادهای بی منطق نشان از خط فکری اسلاوین که همانا ایدئولوژی جمهوری اسلامی ست دارد.
 

به اشتراک بگذارید:
0 0 رای
ارزیابی این پست
3 نظر
قدیمی ترین
تازه ترین پر رای ترین
بازخوردهای درون متنی
همه نظرها