نظام : واکنش‌های حیوانی و غیرعمدی انسانی» دلیل کشته شدن افراد در مراسم تشییع جنازه قاسم سلیمانی

به فنا رفتگان مراسم «قاسم شو» تا کنون موفق به دریافت لقب «شهید» نشده اند. اگر تا دیروز «شهدا» کسانی بودند که جان خود را در راه عقیده و وطن خویش بی هیچ چشمداشتی در میدان های نبرد از دست میدادند، اما امروز شهدا هم تغییر کاربری داده اند.

اگر شما در تظاهرات های ضد رژیم شرکت کرده باشید و توسط دژخیمان خامنه ای به قتل رسیده باشید و خانواده ای فقیر و پست فطرت داشته باشید که بتوانند بر خون شما ماله بکشند و مرگ شما را کار آدم فضایی ها بدانند و با خون شما معامله ای پر سود کنند، شما «شهید» محسوب میشوید و در حالیکه در اعماق خاک دارید در بیخبری تجزیه میشوید، خانواده فقیر شما دیه میگیرند و حقوقی بخور نمیر و مادام العمر وصل میشود و شما از یک «معترض» به یک بسیجی تبدیل میشوید!

اگر در هواپیمای خارجی نشسته اید و ناگهان ۲ موشک سپاه خامنه ای شما را در آسمان میهنتان تکه تکه میکند، نظام برای ساکت کردن شما وارد عمل میشود و درحالیکه قاتل و خانواده مقتول لبخند رضایت بر چهره دارند، قربانی «شهیده» خطاب میشود و همه چیز در یک نمایش تهوع آور ختم به خیر میشود!

اما، اما اگر جوگیر شدید و همانند چارپایان به دور جنازه سردار کودک کش اسلام چرخیدید و در ازدحام جمعیت زیر دست و پا له شدید، به همین راحتی ها نظام شما را «شهید» خطاب نمیکند، چرا که پول زیادی ندارد و از قدیم گفته اند :

خود کرده را تدبیر نیست!

قدیم میگفتند بیضه مالانی چو شهاب حسینی آخر فیلم میمیرند، شوربختانه یا خوشبختانه امروز باید گفت آخر تشییع جنازه، آن هم بر اثر واکنش های حیوانی و غیر عمدی انسانی!

به گزارش شماره روز بیستم بهمن روزنامه «شهروند»، ۲۰ نفر از خانواده افراد فوت شده در این حادثه به تهران آمده‌اند تا این «پرونده بلاتکلیف» را پیگیری کنند.

بر اساس این گزارش، آنها «در تلاش برای شهید اعلام‌شدن فرزندان، همسران و پدر و مادران‌شان‌‌ هستند و می‌خواهند بدانند چرا تا به حال کسی مسئولیت این حادثه را نپذیرفته است».

به گفته روزنامه شهروند، سه نفر از اعضای این خانواده‌ها به نمایندگی از بقیه در دفتر رهبر جمهوری اسلامی حضور یافته‌اند.

رضا تیرگر که همسرش الهام پی‌پر و زهرا دختر ٦ ساله‌اش را در مراسم تشییع از دست داده، یکی از افرادی است که با «کارشناسان» دفتر رهبر جمهوری اسلامی صحبت کرده است.

بر اساس گزارش روزنامه شهروند، در گواهی فوت صادرشده از سوی اداره ثبت احوال کرمان، علت مرگ این افراد «واکنش‌های حیوانی و غیرعمدی انسانی» اعلام شده است.

به اشتراک بگذارید:
0 0 رای
ارزیابی این پست
4 نظر
قدیمی ترین
تازه ترین پر رای ترین
بازخوردهای درون متنی
همه نظرها