معرفی گب و پارلر
یک اصل کلی در بیشتر زمینه ها صدق می کند و آن پرهیز از انحصار است. هرجا انحصار باشد، زورگویی هم هست. مثلا زمانی بود که در ایران اجازه ورود اتومبیل ممنوع بود و فقط ایران خودرو و سایپا بودند که خودرو تحویل مشتری ایرانی میدادند. همین باعث میشد که مشتری هم پول اتومبیل را پیشاپیش میداد و هم برای تحویل خودرو از تولیدکننده التماس میکرد. آخر سر هم که اتومبیل را تحویل میدادند کیفیت نداشت و اگزوزش نرسیده به میدان شهیاد کنده میشد!
تنوع در همه چیز مفید است مخصوصا در روزنامه ها، سایت های خبری و بالاخره هرجا که سرویسی را به دیگران ارائه می کند.
در زمینه پلتفورم ها و اپ های سوشال مدیا، شرکتهایی مثل فیسبوک و توئیتر و اینستاگرام تبدیل به غول های بزرگ و ثروتمندی شده اند. آنها از دولت امریکا نیز حمایت قانونی گرفته اند تا در قبال نوشته جات کاربران فاقد مسئولیت باشند. اما مدتی است که آنها دارند از این قدرت انحصاری که دارند سواستفاده می کنند. همین باعث شده تا کاربران بدنبال یافتن جایگزین های مشابه باشند.
طبیعی است که هیچ کدام از گزینه های جایگزین امکانات قابل رقابتی با شرکتهای بزرگ را ندارند اما هنوز در ابتدای راهند. ممکن است با کوچ کاربران از توئیتر و فیسبوک به اینگونه گزینه های جایگزین، کیفیت و امکانات و سرعت آنها هم ترقی یابد و قابل رقابت با غول های سوشال مدیا گردند.
پلتفورم پارلر- اشکال عمده این پلتفورم این است که موقع ثبت نام از شما یک شماره تلفن میخواهد تا کد تایید را برایتان بفرستد. البته آن شماره تلفن در جایی ثبت نخواهد شد اما همین مانع بزرگی برای کاربران ایرانی است.
طراحی محیط و دکمه های آن زیاد جالب نیست و گیج کننده است. ظاهرا در یکی دو روز گذشته بیش از 4/5 میلیون کاربر در پارلر اکانت باز کرده اند که این باعث پایین آمدن سرعت سرورهای آن شده است.
سایت گب – این برنامه تحت وب است یعنی بصورت اپ نیست. برای ثبت نام باید به صفحه اصلی سایت بروید و ثبت نام کنید. داشتن یک ایمیل برای ثبت نام کافی است. برخلاف پارلر، این یکی طراحی خیلی خوب و ساده و کارایی دارد که بنظرم از توئیتر نیز بهتر است. فقط حواستان باشد آنرا با سایت شرکت پوشاک و معروف GAP اشتباهی نگیرید. (سایتش کلمه گپ را سبز رنگ نوشته https://gab.com )
توصیه من به دوستان این است در این پلتفورم ها ثبت نام کنید برای روز مبادا که اگر تیغ سانسور به همه جا رسید لااقل این حسابها به کمک شما بیاید.
برای امتیاز دهی به این مطلب، لطفا وارد شوید: برای ورود کلیک کنید