مالیخولیایی کاری بنی‌ صدر وقتی گفت که مشکلات بعد از هر انقلاب رخ می‌دهد‎

در تاریخ شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۵۸ خورشیدی ابوالحسن بنی‌صدر، رئیس‌جمهورِ فاشیست های اسلامی، در سخنانی در حسینیه ارشاد تهران گفت؛ مردم ایران باید «شکیبایی کرده و سختی‌‌های اجتناب ناپذیر» را تحمل کنند.

بنی‌صدر گفت این مشکلات بعد از هر انقلاب رخ می‌دهد و مردم باید با گذشت و ایثار این شرایط را بگذرانند.

حال باید به بنی صدر گفت عینکش را برداشته و ببیند که آن مشکلات همچنان ادامه داشته و ایرانِ عزیزِ ما روز به روز ویرانتر شده و ایرانیان در بدبختی و بیچارگی زندگی‌ میکنند، این علی‌ جنابِ دکتر بنی صدر می‌‌دید که این انقلاب نبوده و بلکه یک آشوبِ به تمام معنای یک عده از خدا بی‌ خبر بوده ـ چرا از مردم معذرت نمی‌‌خواهد؟ مالیخولیایی کاری بنی‌ صدر از همان ابتدا مشخص بود.

لازم به یاد آوری است که ابوالحسن بنی‌صدر ـ نخستین رئیس‌جمهور فاشیست های اسلامی ـ پس از آشوب بهمن ۵۷ بود که خرداد سال ۱۳۶۰ خورشیدی ـ توسطِ همانی که دستَش را می‌‌بوسید و دیگر نوکرانش ـ از گَلّه ی نمایندگانِ مجلس نَره خرانِ اسلامی ـ اخراج شده و وی مجبور به فرار از ایران شد.

به اشتراک بگذارید:
0 0 رای
ارزیابی این پست
1 نظر
قدیمی ترین
تازه ترین پر رای ترین
بازخوردهای درون متنی
همه نظرها