فوران آتشفشان خشم مردم چین

روزنامه گلوب اند میل:
بعد از آنکه مقامات دولتی چین اعلام کردند که بحران کرونا را به کنترل خود درآورده و خواهان بازگشت همه چیز به حالت عادی شدند گروهی از مردم چین خشمگین شده و به خیابانها آمدند. درگیری بر سر این بود که مردم دیگر استانهای چین واهمه دارند که ساکنان استان های پرخطرتر به شهرهای آنها برگردند و آنجا را نیز آلوده کنند.
بی اعتمادی به ادعاهای دولتی در سراسر چین ریشه دارد و درواقع مردم دیگر استانها نمی خواهند ایمنی خود را به اتکا به حرفهای مقامات دولتی به خطر بیاندازند.
طبق اعلام رسمی دولت چین، به کسانی که در خارج از ووهان زندگی می کنند و سالم به حساب می آیند از چهارشنبه مجاز به مسافرت هستند. مقامات بازگشایی راه آهن و اتوبوس بین شهری تا جمعه را متعهد شده اند و قول داده اند تمام موانع و محدودیتهای موجود در راه های مواصلاتی بزرگراه را به طور کامل حذف کند.
استان هوبی در هفته گذشته فقط یک مورد جدید را گزارش شده است. این استان نزدیک به 68،000 مورد تأیید شده را دارد که 3174 نفر از ابتدای شیوع بیماری اواخر سال گذشته در اثر COVID-19 جان باخته اند. روز جمعه ، مقامات طبقه بندی خطر ویروس ووهان از “خطر بالا” به “خطر متوسط” را کاهش دادند. به عقیده مردم عادی استانهای همجوار، در مورد صحت تعداد ویروس ها در منطقه شک و تردید در حال افزایش است.

همچنین در روزهای اخیر سؤالات جدیدی درباره صحت آمار تلفات رسمی پدید آمده است. در اوایل این هفته ، مقامات شروع به توزیع خاکستر کشته شدگان را به اعضای خانواده کردند. عکس های گرفته شده توسط مردم حاکی از صفوف طولانی و تعداد زیادکشته شدگان دارد.
عکس های منتشر شده توسط Caixin Media از یکی از هشت قبرستان خاکسپاری ووهان بیش از 1000 جعبه حاوی خاکستر مردگان را نشان داد.
 
به اشتراک بگذارید: