عضو ارشد سابق سپاه در دادگاه آبان: با استفاده از نیروهای لبنانی و سوری حدود ۸۵۰ نفر را در دو روز کشتند!

قابل توجه تمام کسانی که در خیال خام تکرار انقلاب ۵۷، به دنبال انقلاب رنگی و تغییر و تحول در چارچوب نظام هستند. این نظام فقط با خلق وحشتی بزرگتر از خودش از میان خواهد رفت و برای این مهم لازم است تک تک ایرانیان به معنای کلمه به جنگ اهریمن جمهوری اسلامی بروند و برای بیرون انداختن این اشغالگران از هیچ نیک و بدی نهراسند!

در سومین جلسه از دومین دور دادگاه بین‌المللی مردمی آبان در روز یک‌شنبه، ۱۷ بهمن که به صورت غیرعلنی در لندن برگزار شد، یک عضو ارشد سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت که تعداد کشته‌شدگان سرکوب‌های آبان در روز دوم اعتراضات، ۴۲۷ نفر در خوزستان و ۴۱۷ نفر در تهران بود.

به گزارش رادیو فردا، این شاهد که روز یک‌شنبه با عنوان شاهد شماره ۶۰۰ به صورت مجازی در دادگاه حضور پیدا کرده بود، خود را از عوامل بازداشت و کشتار معترضان و بازجویی‌های آن‌ها معرفی کرد که اکنون از اقدامات سابق خود پشیمان است.

شاهد شماره ۶۰۰ هم‌چنین تاکید کرد که دستور استفاده حداکثری از خشونت برای سرکوب معترضان آبان ۹۸ از سوی رهبر جمهوری اسلامی صادر شد و در راستای انجام آن از نیروهای لبنانی و سوری که در پادگان‌های سپاه مشغول آموزش بودند نیز استفاده شد.

او هم‌چنین تایید کرد که عده زیادی از اعضای بسیج با این که کودکان کم سن و سال بودند، در این اعتراض‌ها سلاح جنگی داشتند و برای تخلیه هیجان‌شان تیر هوایی می‌زدند یا به مردم شلیک می‌کردند.

این شاهد هم‌چنین درباره بازداشتگاه بزرگی در خیابان تختی گفت که صدتا صدتا دختر و پسر را آن‌جا لخت می‌کردند و کتک می‌زدند.

او درباره شرایط سخت تحویل جنازه قربانیان هم گفت که عده زیادی از خانواده‌های کشته‌شدگان از ترس عواقب، جنازه فرزندشان را مخفی نگه داشته بودند تا بعد از مثلا یک‌ماه آنها را دفن کنند.

این شاهد یکی از دلایل افزایش تعداد کشته‌ها و خشونت‌ها را در جریان اعتراضات آبان ۹۸ «نبود آمادگی و برنامه‌ریزی برای اعلام خبر گرانی بنزین» عنوان کرد و گفت در حالی که حتی حسن روحانی، رئیس جمهور وقت از زمان اعلام این خبر آگاه نبوده، مقامات سپاه از یک هفته قبل آمادگی را شروع کرده بودند و به نیروهای خود که معترض کم بودن زمان برای آماده شدن بودند، گفته بودند که «فقط آماده درگیری باشید».

به گفته شاهد شماره ۶۰۰، معترضان در جریان اعتراضات هیچ سلاحی حتی سلاح سرد به‌همراه نداشتند و فقط شعار می‌دادند.

او هم‌چنین افزود که در پی وخیم شدن اوضاع برای نظام در روزهای دوم و سوم اعتراضات و حتی احتمال تصرف صداوسیما، از آنها خواسته شده بود تا هر کاری می‌توانند برای سرکوب معترضان انجام بدهند.

این شاهد در ادامه از یگان «صابرین» و «امام علی» به عنوان یگان‌های سرکوب معترضان نام برد و گفت که در روز سوم به بسیج اختیار استفاده از سلاح جنگی داده شد.

او افزود که «با توجه به دادن این مجوز برای پایین‌ترین طبقه نظامی یک کشور مطمئنا به طبقات بالاتر اجازه استفاده از تجهیزات بیشتری داده شده بود.»

او در ادامه از این مرکز به عنوان یک سازمان «مخوف» نام برد که فقط به رهبر جمهوری اسلامی جواب پس می‌دهند.

این عضو ارشد سابق سپاه توضیح داد که یگان‌های ویژه که در مناطقی با درگیری مسلحانه وارد شدند، مثل ماهشهر، شوش دانیال و نقاط دیگر خوزستان، کرج، مشهد و غیره اختیاراتی نظیر «۵۰۰۰ اطلاعات سپاه» دارند یعنی مجاز به هر کاری هستند و دیگر نیروها هم باید از آن‌ها اطاعت کنند.

این شاهد توضیح داد که افراد این یگان ویژه تحت آموزش‌های مکتبی شدید قرار می‌گیرند و حتی «اردوهای تفریحی» آن‌ها مناطق جنگ‌زده سوریه و لبنان است و با تمرینات بدنی سنگین برای «برخورد آخر» آموزش داده می‌شوند.

شاهد ۶۰۰ گفت در جایی که نیروهای دیگر قادر به کنترل اوضاع نباشند یگان‌های ویژه، ازجمله «یگان صابرین» و «یگان امام علی» را به عنوان «برگ آخر نظام» وارد صحنه می‌کنند و آن‌ها هرگونه کشتاری انجام بدهند پاسخگوی کسی نخواهند بود.

شاهد شماره ۶۰۰ از سه استان لرستان، خوزستان و البرز به عنوان سه منطقه با بیشترین درگیری‌ها و کشته‌ها نام برد و افزود که البرز «نقطه ضعف نظام» است و خواسته شده که بعدها در مورد استان البرز تصمیم خاصی گرفته شود.

به اشتراک بگذارید: