روحانی: کار این دولت در بهداشت از زمان هخامنشیان بینظیر بود!
اصولا آدمی هستم که نسبت به برخی گفتارها و کلام ها، کنش و واکنشها بی تفاوت هستم. چون می گویند نتیجه و مشاهده بزرگترین دلیل برای اثبات و انکار مدعاست. این که ملیحه محمدی فلان دروغ را بگوید و فرخ نگهدار بهمان دروغ را اصلا برایم اهمیتی ندارد چون آن ها رقمی نیستند که داخل بازی شوند.اما برعکس مواردی بوده که افرادی به ویژه به دلیل عامه بودن مخاطب، قصدسو استفاده دارند یا تاریخ را به نحوی وارونه جلوه می دهند که انسان را متحیر می کند؛ مجبورم که واکنشی داشته باشم. در شروع انقلاب و بخصوص پس از تاسیس جهاد سازندگی و حرکت های عامه پسند انقلابیون ،تلوزیون را که روشن می کردی پس از اعلام افتتاح یک پروژه ساده مثل لوله کشی، رساندن برق و ایجاد یک جوی آب و آسفالت کردن خیابان به یک باره گوینده می گفت در مقایسه با زمان طاغوت ما ۱۰۰ کیلومتر بیشتر آسفالت کرده ایم. در مقایسه با زمان طاغوت ما ۱۰۰ هزار خط بیشتر به مردم داده ایم. خوب بپذیریم یا نه این بمباران تبلیعاتی تا مدتی اثرات فراوانی داشت.
اما هیچ وقت گوینده خبر اشاره نداشت که آخر کشیدن خط تلفن الان با زمان قبل انقلاب یکی نیست. اکنون فیبرهای نوری و خطوط تلفن دیجیتالی قابل قیاس با تکنولوژی دهه ۴۰ و ۵۰ نمی باشد. ماشین آلات راه سازی و… بگذریم از این که پروژه های خدمات شهری در قبل انقلاب اصلا پروژه محسوب نمی شدند و کشور در حال توسعه زیر ساخت های بازرگانی _ صنعتی و توسعه صنایع مادر بود.
جالب این که من تا حتی یک دهه قبل این مقایسه زمان طاغوت با الان را در خبرها می دیدم و حتی الان هم بسیاری از افراد با زیرکی تمام بدبختی ها را به آن موقع وصل می کنند.
اما یک بنده خدایی در حال حاضر ظهور کرده که گوی سبقت را از بقیه ربوده است. جناب حسن روحانی( فریدون سابق) و مبتکر کلید در صحبتی بی سابقه در روز بیست و دوم خرداد در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت:
مردم بدانند کار دولت یازدهم و دوازدهم در زمینه بهداشت در تاریخ ایران از زمان هخامنشیان تا الان بینظیر بود.
…..
در اروپا مردم مراجعه کردند به بیمارستانها و آنها را در چمن و ماشین خواباندند. اگر یک نمونه از اینها در کشور ما اتفاق افتاده بود این رسانههای خارجی چه میکردند.
بگذارید از صحبت مضحک روحانی در مورد مقایسه اکنون با زمان هخامنشیان گذر کنم که جز خنده و تمسخر کودکان چیزی در بر ندارد.
اما در مورد حوزه سلامت بطور کلی تمام حرف های او دروغی بیش نیست. وضعیت بیمارستان های دولتی بقدری کثیف و غیر قابل تحمل است که زبان از بیان آن قاصر است. فقدان تجهیزات مناسب و پزشکان حاذق نیز( به دلیم عدم تخصیص بودجه) اسفناک است. ساختمان ها نیز اکثرا قدیمی ( غالبا مربوط به دوره رضاشاه و محمد رضاشاه) است.
روزی به دلیل یک سانحه برای نزدیکانم به بیمارستان شهدای تجریش رفتم. رسیدگی به بیماران اورژانس این بیمارستان در حد قرون وسطی بود. کودک ، زن و فرد تصادفی، چاقو خورده، بیمار در حال وضع حمل همگی در تخت های کنار هم قرار داده شده بطوری که زبان از بیان آن قاصر است. ساختمان مخروبه و تجهیزات خراب و کثیف که جای خود داشت
مدت زیادی تا پاسی از شب برای آمدن دکتر جراح منتظر شدیم و ناگاه عطای دیدن دکتر را به لقایش بخشیدیم و به یک بیمارستان خصوصی رفتیم. اگر پول هم نداشته باشید، رفتن به بیمارستان خصوصی برایتان مقدور نیست . البته آنها غالبا بیمه ها را نمی پذیرند و در صورت پذیرش برخی بیمه ها هم باید کلی هزینه به پزشکان جراح بپردازید.
حالا بگذارید به نظام بیمه هم سری بزنیم. با توجه به عدم پوشش بیمه ای هم مردم ناچار متوسل به بیمه های تکمیلی اول و دوم شده تا بتوانند هزینه های درمان خود را پوشش دهند. بیمه ها نیز با زرنگی بسیاری از موارد در حین درمان اعم از دارو و تجهیزات و …. و حتی دندانپزشکی را پوشش نمی دهند.
صحبت در مورد وضعیت سلامت و بهداشت بسیار است . اگر فرصتی دست داد حتما مطلبی در این خصوص خواهم نوشت. تا همین قدر بدانید حکومتی که در قعر جدول واکسیناسیون قرار داشته و حاضر به خرید واکسن( یا تهاتر پول های بلوکه شده با واکسن) و تجهیز بیمارستان ها و خرید داروهای حیاتی نیست بدانید که اصولا جان اتباعش برای او مهم نیست. اینجا هم میدان تصمیم گیر اصلی است.
برای امتیاز دهی به این مطلب، لطفا وارد شوید: برای ورود کلیک کنید