رزمایش ناگهانی نیروی هوایی اسرائیل در بخش شمالی کشور: هشدار دیگری به سپاه پاسداران و رژیم

رادیو اسرائیل– نیروی هوایی اسرائیل از بامداد امروز (دوشنبه) یک رزمایش ناگهانی را آغاز کرد که انواع پرنده های نظامی در آن شرکت خواهند داشت و دو روز ادامه خواهد یافت.

این مانور که انواع جنگنده ها و چرخ بال ها و پرنده های نظامی دیگر در آن شرکت دارند، بیشترین بخش تمرینی خود را در بخش شمالی کشور و نزدیکی مرزهای اسرائیل با سوریه و لبنان انجام می دهد. ولی تردیدی نیست که این رزمایش نیز حلقه دیگری از یک رشته اقدامات اسرائیل برای آمادگی به هدف حمله احتمالی به تاسیسات اتمی رژیم ایران می باشد.

فرض ارتش اسرائیل آن است که در صورت بروز درگیری جنگی با حکومت ایران، رژیم بیشترین تلاش خود را خواهد کرد که از طریق حزب الله لبنان و نیروهایی که در سوریه مستقر ساخته، و همچنین با همکاری حماس و جهاد اسلامی آزادی فلسطین که در غزه مستقر هستند، حملات موشکی مرگباری علیه اسرائیل انجام دهد و از این رو ارتش اسرائیل باید آمادگی کامل خود را حفظ کند.

مقامات ارتشی درباره رزمایشی که از امروز آغاز گردید گفتند که هدف از آن، افزایش میزان آمادگی نیروی هوایی برای رویارویی با هرگونه رویداد احتمالی می باشد.

برخی رسانه های گروهی خبر می دهند که با ادامه ضربات هوایی اسرائیل بر گروه های وابسته به سپاه قدس در سوریه، فرماندهان آن تصمیم به جابجایی نیروهای خود گرفته است.

در ماه های گذشته، همه تلاش سپاه قدس و حزب الله لبنان برای استقرار در نزدیکی مرز اسرائیل در خاک سوریه خنثی گردیده، ولی این تلاش ها همچنان ادامه دارد.

به اشتراک بگذارید: