جمهوری اسلامی پایگاه نظامی امریکا را موشک باران کرد
دوستی می گفت حتما جمهوری اسلامی یک برگ رسوایی و محرمانه ای علیه بایدن دارد که اینگونه از امریکا باج خواهی می کند. رژیمی که تا چندی پیش لحظه شماری میکرد تا ترامپ برود و بایدن بیاید تا به برجام برگردد، اکنون نه تنها حاضر به مذاکره نیست بلکه هر روز بر حجم حملات تروریستی خود می افزاید.
من ماجرا را ساده تر از این می دانم. هیچ برگ رسوایی و رشوه و پاشنه آشیلی در میان نیست. نقطه ضعف دولت فعلی امریکا، نفوذ شدید لابی جمهوری اسلامی است. امروزه کسانی در کاخ سفید و وزارتخارجه امریکا حضور دارند و به دولت امریکا مشورت میدهند که از نظر ایدئولوژیک شدیدا متمایل به حکومتهای غرب ستیز دارند و این دل بستگی به آخوندها آنها به حدی است که گویا جواد ظریف یا سردار نقدی در وزارتخارجه امریکا حضور دارد.
جمهوری اسلامی خیالش آسوده است که کسانی برایش لابی خواهند کرد که زمامداران امریکا بیشترین حرف شنوی را از آنها خواهند داشت. هرچه حملات جمهوری اسلامی علیه منافع امریکا بیشتر شود، دوستان و هم فکران آخوندها در واشنگتن، بیشتر به دولت امریکا فشار می آورند که به آخوندها امتیازات بیشتری بدهد.
این را جمهوری اسلامی خوب می داند و دلش از بابت تاثیر پذیری بایدن محکم است.
برای امتیاز دهی به این مطلب، لطفا وارد شوید: برای ورود کلیک کنید