ترس حاکمیت از شعله‌ ور شدن آتشفشان گرسنگان

ایران کارگر– گسترش خشم نزدیک به ۶۰ میلیون مردم گرسنه و زیر خط فقر، کارشناسان و رسانه‌های داخلی را هم وادار به هشدار در مورد شعله‌ور شدن ناگهانی آتشفشان گرسنگان کرده است.

بعد از ۱۱ ماه که از ورود کرونا به ایران می‌گذرد، ابعاد فاجعه‌آمیر مرگ‌ و میر و همچنین تبعات دهشتناک تورم وگرسنگی ناشی از آن، به نقطه انفجار نزدیک و نزدیک‌تر می‌شود.

روز یکشنبه ۷ دیماه، روزنامه آرمان به نقل از یک کارشناس اجتماعی و آسیب‌شناسی، درباره تورم و گرانی و فقر درجامعه می‌نویسد که باید از زمانی ترسید که دیگر آتشفشان گرسنگان مهار ناپذیر گردد.

نویسنده روزنامه آرمان، در ادامه این مطلب، بدون نام بردن از آقازاده‌ها و مقامات دزد و غارتگر میلیاردی، اعتراف می‌کند که بعضی از مسئولان برای شنا و سونای آخر هفته به کشورهای حاشیه خلیج می‌روند و روز بعد در پشت میزشان از مشکلات و دردهای مردم می‌گویند.

وی ادامه می‌دهد که عده‌ای از رفاه زیاد و تورم درآمد دچار زحمت شده‌اند ولی در مقابل، میلیون‌ها نفر از اقشار کم درآمد، برای سیر کردن شکم‌شان، ناگزیر از فروش نوزاد به شکل چشمگیر و آزاردهنده‌ای هستند. گرسنگی مفرط که منجر به انواع جرایم و رشد بزهکاری در جامعه می‌شود.

به گفته بسیاری از کارشناسان، آسیب‌های انباشته شده در جامعه به دلیل تورم، فقر و مشکلات معیشتی قشر آسیب‌پذیر جامعه، که ناشی از شکاف طبقاتی عمیق در ایران است، بعد از شیوع کرونا و بدتر‌شدن شرایط، از نقاط تاریک جامعه سرباز کرده و می‌رود که به عصیان و اعتراضات گسترده‌تر و بنیان‌کن تبدیل شود.

یکی از نمودهای دردناک این آسیب‌های اجتماعی، خودکشی ۱۴ دانش‌آموز در سنین ۱۱ تا ۱۵ سال طی چند هفته اخیر است که به دلیل فقر و ناتوانی در تهیه امکانات آموزشی مانند گوشی  هوشمند و ناامیدی نسبت به آینده ناروشن، جان‌های عزیز خود را از دست دادند.

نویسنده، در انتهای مطلب خود و به عنوان جمعبندی از شرایط وخیم اقتصادی، با ترس و وحشت از قیام لشکر گرسنگان، هشدار می‌دهد که «باید از زمانی ترسید که دیگر آتشفشان گرسنگان هیچ‌گونه ترمزی را نپذیرد.»

به اشتراک بگذارید:
0 0 رای
ارزیابی این پست
2 نظر
قدیمی ترین
تازه ترین پر رای ترین
بازخوردهای درون متنی
همه نظرها