تئوری مورد مناقشه احمد زید آبادی


مصاحبه ای از احمد زید آبادی با ایران وایر در گویا نیوز منتشر شده. آخرین سؤال و جواب این مصاحبه (که درباره بدست گرفتن دولت آینده توسط سپاه است) به نظرم جالب آمد که برای اظهار نظر دوستان اینجا نقل میکنم:

ایران وایر: تئوری مورد مناقشه شما این است که دولت را به دست سپاه واگذار کنیم تا خودشان با مسوولیت خود، در برابر مردم پاسخ‌گو شوند. به نظر شما در صورت تحقق چنین وضعی، فضای سرکوب مردم سخت ‌تر نخواهد شد؟

زید آبادی: سپاه خود را یک ارتش تعریف نمی‌کند و حوزۀ اختیارات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و در یک کلام، پاسداری از «انقلاب» را که معنای بسیار موسعی به آن می‎‌دهد، برای خود قائل است. هم‌اینک نیز امور امنیتی عمدتاً به دست سپاه هستند. من نمی‌گویم که ریاست جمهوری را باید به آن‌ها واگذار کرد، فقط می‌گویم اگر قصد پاستور را کرده باشند، نه خیلی می‌توان مانع آن‌ها شد و نه تغییر خاصی در توازن قوای سیاسی موجود پیش می‎‌آید. ریاست جمهوری در واقع به قدرت آن‌ها چیزی اضافه نمی‌کند بلکه آن‌ها را در موقعیت مسوولیت‌های اجرایی و به ویژه ادارۀ اقتصاد کشور قرار می‌دهد. این از یک طرف آن‌ها را در معرض پاسخ‌گویی به مردم می‌گذارد و از طرف دیگر راه تعدیل دیدگاه‌های آن‌ها را دربارۀ ادارۀ کشوری با این حجم عظیم از مشکلات و گرفتاری‌ها می‌گشاید.

به اشتراک بگذارید:
0 0 رای
ارزیابی این پست
1 نظر
قدیمی ترین
تازه ترین پر رای ترین
بازخوردهای درون متنی
همه نظرها