اقدام شرم آور مشاوران نایاکی وزارتخارجه امریکا

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری خود به این پرسش که چرا این وزارتخانه در گزارش حقوق بشر امسال،تعداد کشته‌شدگان اعتراضات آبان۹۸ ایران را دست‌کم ۳۰۴نفر اعلام کرده ولی گزارش سال گذشته این وزارتخانه، شمار کشته‌شدگان را ١۵٠٠نفر اعلام کرده بود، پاسخ نداد و با حاضران خداحافظی کرد!!

مشخص است که مسئولان امریکایی وزارتخارجه امریکا سر خود  این کار را نکرده اند. بسیاری از آنها اصلا نمیدانند در ایران چه خبر است و مردم از حکومت آخوندی تا چه حد نفرت دارند. آنها اطلاعات و تحلیل هایشان را از مشاوران ایرانی نماهای خود که همگی مزدوران رژیم جنایتکار اسلامی هستند دریافت می کنند. افرادی مثل نگار مرتضوی و آرین طباطبائی اکنون بیشترین نفوذ را در وزارتخارجه امریکا دارند. آنها برای پایمال شدن خون کشته شدگان آبان 98 به مسئولان وزارتخارجه گفته اند آن رقم 1500 نفر نادرست است و فقط 300 نفر کشته شده اند!

یعنی این سطح از خیانت و بی شرفی را حتی ستون پنجم نازی ها هم مرتکب نشدند که این وطن فروشان انسان نما در امریکا بدان مشغولند.

این وضعیت همان چیزی است که ما در دوره پیش از آمدن اسلیپی جو پیش بینی میکردیم. زمانی که از ترامپ حمایت میکردیم عده ای کوتاه فکر خیال میکردند که ما شیفته قیافه ترامپ هستیم نمی دانستند که این روزهای تلخ را پیش بینی میکردیم که در روز روشن حتی به خون کشته شدگان نیز رحم نکنند.

شرم بر مزدوران رژیم کثیف آخوندی که در لباس لابی گری صدای مردم ایران را دارند خفه می کنند.

 

به اشتراک بگذارید: