آیا حمله به علی دایی و پاساژ گلستان کار حکومت است؟
برای توجیه حضور نیروهای بسیج و سرکوب اعتراضات احتمالی؟ اینجور که به نظر میاد کفگیر حکومت ته دیگ رو هم سابیده و آرزوی سید علی فعلا اینه که تا پایان ریاست جمهوری ترامپ (حتا اگر دوباره رئیس جمهور نشه) مردم نریزن تو خیابونها.
این فیلم حمله به پاساژ گلستان رو که دیدم تنها نکته کمی عجیب برام این بود که این قمه کش ها بر عکس اوباش معمولی چرا اینقدر “ریقونه” هستند. اولیشون هم که میاد تو سریع “فرار” میکنه. افراد توی ویدئو رو با تمام اون چیزهایی که تا حالا از نمایش اوباش تو ذهنتون هست مقایسه کنید:
به فاصله کمتر از ۲۴ ساعت هم به علی دایی حمله شد. علی دایی سلبریتی درجه یک این مملکته و احتمال اینکه یک سارق معمولی اون رو نشناسه تقریبا صفره. با توجه به سابقه آقا دزده باید بدونه علی دایی با یه چاقو مثل بز وای نمی ایسته تا جیبش رو خالی کنن و بعد راه بیوفته بره کلانتری شکایت کنه! گذشته از اون حکومت یک خورده حسابی هم با علی دایی سر ماجرای سردار درجزی (سردار غفور) داره.
پینوشت: فرشاد پیوس, نوک حمله سابق پرسپولیس (عکس), تعریف میکرد پیکان یکی از رفقاش رو قرض میگیره و با عجله میره بانک. ماشین رو هم بدون اینکه درش رو قفل کنه به امان خدا میزاره کنار خیابون. وقتی برمیگرده تو ماشین روی یک تکه کاغذ نوشته شده بود: آقا فرشاد برو خدا رو شکر کن که گلزن پرسپولیسی, وگرنه یه بلایی سرت میاوردم که دیگه هیچ وقت یادت نره در ماشینت رو قفل کنی!
برای امتیاز دهی به این مطلب، لطفا وارد شوید: برای ورود کلیک کنید